اقامت در ترکیه

اقامت ترکیه با خرید ملک

پس از تصویب قانون جدید املاک کشور ترکیه ، ایرانیان علاقمند به امر خرید خانه در ترکیه و سرمایه گذاری در اموال غیر منقول میتوانند بدون نیاز به ثبت شرکت ، سند رسمی مالکیت ملک خویش را به نام دریافت کرده و از مشوق های دیگری از جمله اقامت ترکیه با خرید خانه نیز بهره مند گردند .

به طور کلی در بیشتر کشورهای جهان اشخاصی که برای اقامت اقدام می کنند تا3 الی  5 سال اقامت موقت دریافت میکنند و پس از سپری شدن 3 تا 5 سال می توانند درخواست اقامت دائم کشور مورد نظر را بکنند با توجه به اینکه قوانین کشور ترکیه از قوانین فرانسه اقتباس شده است اشتراک هائی در خصوص این قوانین وجود دارد .

اقامت ترکیه با خرید خانه یکی از آسانترین روشهای گرفتن اقامت ترکیه است شما پس از خرید خانه در ترکیه و تحویل ملک میتوانید آن را اجاره و یا به فروش برسانید و هیچ منعی ندارید و اگر مایل به زندگی در ترکیه باشید میتوانید برای اخذ اقامت ترکیه اقدامات لازم را مبذول فرمائید .

اقامت با خرید ملک در ترکیه ، ابتدا دو ساله و سپس در دوره های بلند مدت تر تا ۵ سال تمدید میشود و بعد از سپری کردن این مدت می توانید جهت اقامت دائم ترکیه اقدام نمایید

مدارک لازم جهت اخذ اقامت ترکیه با خرید ملک :

- 4 قطعه عکس 3/4 پشت سفید برای هر نفر
- اصل پاسپورت و ترجمه ی آن به زبان ترکی از دارالترجمه ی رسمی به انضمام کپی از صفحه ای که مهر ورود خورده است .
- یکی از قبوض برق ، آب و یا تلفن همراه ترجمه
- اصل شناسنامه سرپرست خانواده و تمامی اعضا خانواده به همراه ترجمه به زبان ترکی از دارالترجمه رسمی به انضمام کپی
- اصل عقدنامه افراد متاهل به همراه ترجمه ترکی از دارالترجمه رسمی و کپی
- بیمه خدمات درمانی تمامی افراد خانواده
- سند مالکیت ملک و کپی آن
- بیمه ملک خریداری شده
- شماره مالیاتی ترک